Kis Káté médiatámogatóinknak
 
Kedves Médiatámogatónk!

        Idén, azaz 2010. július 2-4-e között már a IV. "Erdélyország az én hazám" elnevezésű világtalálkozónak adunk otthont a Dunakanyarban, Verőcén, a Csattogó-völgyben! Közel 10.000 látogatóra számítunk a családias hangulatú 3 nap során, ahol az Erdélyből elszármazottak és Erdély szimpatizánsai találkozhatnak, szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak sokszínű programjaink által. A folyamatosan frissülő honlapunk - www.erdelyhon.hu - tájékoztatást ad ugyan a rendezvényről, de bizony a média nélkül célközönségünk mit sem tudna e fontos nyári eseményről!

Kedves leendő Médiatámogatónk! Örömmel vennénk, ha az "Erdélyország az én hazám" elnevezésű, verőcei fesztivál hírközlésére további médiatámogató vállalná e nemes ügy felkarolását, hisz nincs olyan kicsiny település a világon, ahol ne élnének transzszilván eszmeiséggel megáldott Barátaink, s ahova esetleg csak az írott, vagy íratlan média jut el!

Úgy gondoltuk megfogalmazzuk, hogyan képzeljük is el az együttműködést Veletek. Íme egy javaslat, amit mindenkinek ajánlunk szíves figyelmébe! Természetesen más és más pl. a televíziók, rádiók, internetes hírportálok lehetősége, és más eszköz van az írott sajtó - napilap, hetilap, havilap - kezében, valamint speciális feladata van a hírszolgálatoknak.

Javasoljuk:
- Az "Erdélyország az én hazám" fesztivál logójának feltételét az adott hírközlő honlapjára, írott sajtóban megfelelő helyre, melyre rákattintva eljutunk a honlapunkhoz: www.erdelyhon.hu
- napilapok, televíziók, rádióműsorok esetében július elejéig hetente javaslunk híradást adni a fesztiválról (reklám, tudósítás, beszélgetés, híranyag formájában)
- sajtótájékoztatót a találkozó előtt 2 héttel tartunk, melyre nagy szeretettel várjuk a Sajtó és egyéb Média munkatársait. Akik esetleg nem tudnának eljönni, sajtóanyagot küldünk, ennek közzétételét kérjük. Ha részt vennének az eseményen, természetesen saját tudósításoknak jobban örvendenénk.
- fesztivál ideje alatt is várjuk Médiatámogatóinkat és örömmel vesszük a helyszíni tudósításokat. Regisztráció határideje 2010. június 29.

- örömmel vennénk, ha a megjelent közlés-, vagy műsor anyaga eljutna hozzánk is, mi feltesszük honlapunkra valamennyit pontos média, dátum és idő megjelölésével

Mit tudunk nyújtani mi a Médiatámogatóinknak?
- logó felkerülését a honlapunkra, "médiatámogatóink" címszó alatt
- logó felkerülését a tábor helyszínén a reklámfalra (molinón)
- sajtótájékoztatón médiatámogatóink felsorolását
- kiadványok népszerűsítését egy sajtóasztalnál (ajándékozás, árusítás stb.)
- ingyenes részvételt a Fesztivál ideje alatt
A további kiváló együttműködésben bízva kívánok jó munkát, egészséget!

"Fél világot is bejárhatod, más ember földjén testvértelen leszel
s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot, ha nemzetedről megfeledkezel."
(Wass Albert)

Gaál István
főszervező
Dr. Tanka László
sajtó felelős
   
Elérhetőség:  
Gaál István       +36-70-9469121, erdelyhon@yahoo.com
Tanka László    +36-20-9280088, media.mix@chello.hu
 
     
     
 
Az alábbi logokra kattintva a megfelelő média honlapján megjelent fesztivállal kapcsolatos cikkek olvashatóak
 
              
 
              
 
              
 
              
 
              
 
              
 
              
 
              
 


         
főoldal | a fesztivál | hírek | alapítvány | társoldalak | támogatók | kapcsolat

copyright by www.erdelyhon.hu